Bilgi ve Rezervasyon İçin

0545 669 17 64

Nasıl Paketliyoruz?

Eşyalarınızı paketleme işlemine başlamadan önce anlaşma sağlandığı andan itibaren eğer yükünüz normalden fazla ise ve özellikle şehirler arası taşıma hizmeti alacaksanız mutlaka yetkili personelin eşyalarınızı gelip yerinde incelemesi gerekmektedir. Eşyaların yerinde incelenmesi yani expertiz yapılmasındaki en önemli etken doğru araç, doğru paketleme sistemi ve doğru fiyat verilmesidir.

Paketleme ve Ambalajlama

Yetkili personelimizce yerinde incelenen eşyalarınız taşıma ekibimize tarif edilir ve ne kadar hangi türden paketleme malzemesi kullanılması gerektiği çıkarılır. Daha sonra eşyalarınızın özelliğine göre toz ve kirlenme olmaması için naylon streç, çizilme ve darbe olmaması için naylon patpatlar, kırılacak eşyalara zarar gelmemesi için sert plastik koliler kullanılarak eşyalarınızın paketlenmesi sağlanır. Yapılan işlemler bununla da bitmemektedir. Yalnızca kaliteli ve düzgün paketleme yetmez, eşyalarınızın sarsılmayacak şekilde araca yerleştirilmesi de çok önem taşımaktadır. Eğer aralarda boşluk oluşturacak şekilde yerleştirilse eşyalarınız, yolda karşılaşacağımız bir sarsıntıda veya ani bir fren hareketinde, zarar görebilir. Bu nedenle paketleme kadar eşyaların düzgün şekilde yerleştirilmesi de önemlidir.

Eşyalarınız teslim aldığımız andan itibaren size tekrar iade edene kadar firmamızın güvencesindedir. Bizimle taşınmaktan mutlu olacağınızı iddia ediyoruz. Lütfen bizi aramadan taşınmayınız.

Hemen Ara: 0545 669 17 64

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Yalınayak Mah. 102049 Sk. No.3 K.1 Toroslar MERSİN
www.ayyildiznakliye.com
Detaylı bilgi için bizi sosyal medyada takip edin...
facebook
twitter
instagram
pinlerimiz
youtube