Bilgi ve Rezervasyon İçin

0545 669 17 64

Nasıl Paketliyoruz?

Eşyalarınızı paketleme işlemine başlamadan önce anlaşma sağlandığı andan itibaren eğer yükünüz normalden fazla ise ve özellikle şehirler arası taşıma hizmeti alacaksanız mutlaka yetkili personelin eşyalarınızı gelip yerinde incelemesi gerekmektedir. Eşyaların yerinde incelenmesi yani expertiz yapılmasındaki en önemli etken doğru araç, doğru paketleme sistemi ve doğru fiyat verilmesidir.

Paketleme ve Ambalajlama

Yetkili personelimizce yerinde incelenen eşyalarınız taşıma ekibimize tarif edilir ve ne kadar hangi türden paketleme malzemesi kullanılması gerektiği çıkarılır. Daha sonra eşyalarınızın özelliğine göre toz ve kirlenme olmaması için naylon streç, çizilme ve darbe olmaması için naylon patpatlar, kırılacak eşyalara zarar gelmemesi için sert plastik koliler kullanılarak eşyalarınızın paketlenmesi sağlanır. Yapılan işlemler bununla da bitmemektedir. Yalnızca kaliteli ve düzgün paketleme yetmez, eşyalarınızın sarsılmayacak şekilde araca yerleştirilmesi de çok önem taşımaktadır. Eğer aralarda boşluk oluşturacak şekilde yerleştirilse eşyalarınız, yolda karşılaşacağımız bir sarsıntıda veya ani bir fren hareketinde, zarar görebilir. Bu nedenle paketleme kadar eşyaların düzgün şekilde yerleştirilmesi de önemlidir.

Eşyalarınız teslim aldığımız andan itibaren size tekrar iade edene kadar firmamızın güvencesindedir. Bizimle taşınmaktan mutlu olacağınızı iddia ediyoruz. Lütfen bizi aramadan taşınmayınız.

Hemen Ara: 0545 669 17 64

DEVAMI

Garantili ve Sigortalı Taşıma

Şehir içi ve şehirler arası tüm taşıma işlerimizde hem sigortalı hem de garantili olarak hizmet veriyoruz. Eşyalarınızın değeri ne olursa olsun işin maliyetine, bize kalacak maddi kısmına bakmaksızın tüm işlerimizde müşteri memnuniyeti için %100 garanti vermekteyiz.

Evden eve taşıma, ofis taşıma, parça eşya nakliyesi, şehir ve şehirler arası tüm nakliye işlerimizde sigortalı taşıma yapıyoruz. Eşyalarınızı size aldığımız şekilde teslim edebilmek adına üzerimize düşen her şeyi eksiksiz olarak yapmaktayız. Detaylar için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

DEVAMI

Ucuz Taşımacılık

Her firmanın sloganında geçen bir kelime olmasına rağmen taşıma işleriniz için firmayla iletişime geçtiğinizde fiyatlar farklılık göstermektedir. Biz, Mersin’de yeni kurulan bir firma olarak, hem reklam amaçlı hem de müşterilerimize kendimizi kanıtlama amaçlı olarak kaliteli hizmeti uygun fiyatlara sunuyoruz. Emin olabilirsiniz, çünkü rakiplerimize göre daha kaliteli ve daha uygun fiyatlara hizmet vermemiz, hem müşteri kazanmak hem de kısa zamanda daha iyi yerlere gelebilmek için bir zorunluluktur.

Mersin evden eve nakliye hizmetini ucuza almak için firmalardan yalnızca fiyat değil referans bilgisi de almalısınız. Merdiven altı firmalara denk geldiğiniz takdirde eşyalarınızın başına gelebilecek her şeye hazırlıklı olmalısınız. Bir miktar daha uygun fiyat verdiği için ne olduğu belli olmayan, piyasada adı sanı bilinmeyen, işinin arkasında duramayan kimselerden hizmet almayınız. Mersin ucuz taşımacılık konusunda sizlere en iyi fiyatı vereceğimizden emin olabilirsiniz. Lütfen bizi aramadan taşınmayınız.

DEVAMI
Yalınayak Mah. 102049 Sk. No.3 K.1 Toroslar MERSİN
www.ayyildiznakliye.com
Detaylı bilgi için bizi sosyal medyada takip edin...
facebook
twitter
instagram
pinlerimiz
youtube